Qui som?

La Fundació Privada Obra Tutelar Agrària és una entitat sense ànim de lucre, inscrita amb el número 1077 en el registre de Fundacions Privades del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Què fem?

Es desenvolupen diferents programes assistencials i socioeducatius per a adolescents i joves en risc d'exclusió social desde 1928.
L'objectiu de la Fundació és implementar un acompanyament digne i de qualitat, potenciant l'autonomia de la persona.

Fundació privada Obra Tutelar Agraria

Orígens

L'any 1928, el doctor Ramon Albó (1871-1955), reconegut jurista de Barcelona, ​​funda l'Obra Tutelar Agrària (OTA). Es tractava d'una entitat sense ànim de lucre que tenia com a objectiu atendre els nens desemparats i en situació d'exclusió social.

Per aconseguir aquesta finalitat, el doctor Ramon Albó va crear una xarxa de cases de família i de colònies agrícoles per oferir als nens en situació d'alta vulnerabilitat social una vida sana en un ambient rural i, alhora, possibilitats de futur.

El seu objectiu va ser crear una sèrie d'institucions modernes i d'impulsar canvis legislatius necessaris per evitar que els nens fossin als centres penitenciaris.

En l'actualitat, la Fundació disposa de dos colònies agrícoles, la de Santa Maria del Vallès, a Lliçà de Vall (Barcelona), i la de Santa Maria de Gimenells (Lleida).

Ramón Albó

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols