Les Arrels de la Fundació

El doctor Ramón Albó (1871 - 1955)

L’ideari educatiu del doctor Ramon Albó s’anticipa al seu temps en la mesura en què subratlla el valor de l’educació emocional. 

La finalitat de la vida segons el pare ideològic de la Fundació Privada Obra Tutelar Agrària rau en la autodonació. Estem fets per donar-nos, per aportar el millor de nosaltres mateixos en la societat i, així, contribuir al ple desenvolupament i a la millora de la qualitat de vida de totes les persones.

Això significa que el fi últim de la pràctica educativa no és solament l’autonomia del jove, sinó educar-lo per donar-se als altres, per millorar la vida dels altres a través de l’entrega, del compromís i del treball ben fet.

santa maria del vallès

"La vida no vale la pena ser vivida si no redunda en bien de los demás"

Ramón Albó

La Inspiració Cristiana

La identitat cristiana de la Fundació es mostra com una forma d’actuar prioritàriament basada en els valors com l’amor generós, la recerca de la fraternitat i de la justícia, l’honestedat ètica, el servei als més necessitats, el treball pel país, per la pau i la reconciliació. Incorporats en la dinàmica educativa i laboral habitual de la Fundació.

La Inspiració Cristiana

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols